Welkom!

Welkom!
Mijn naam is Wytze Niezen en dit is mijn blog over ICT en Onderwijs. Ik werk sinds 2006 in het basisonderwijs. In datzelfde jaar ben ik afgestudeerd aan de Ipabo te Alkmaar. Mijn interesse voor ICT en onderwijs is in de jaren op de Pabo ontstaan.
ICT heeft de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Met deze blog probeer ik de ontwikkelingen op ICT gebied voor mijzelf bij te houden. Bloggen werkt rustgevend, het zet mijn gedachten weer op een rij.
Momenteel werk ik in Singapore op de Hollandse School Limited. Een ontzettend insiperende omgeving, ook vanwege de hoeveelheid aan internationale scholen die ik kan bezoeken.

maandag 14 maart 2011

David Merrill demos Siftables | Video on TED.com

Siftables zijn kleine blokjes die communiceren met elkaar. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken om je te vermaken met deze blokjes. Ook voor het onderwijs kun je hier veel toepassingen voor bedenken. Bekijk de video hieronder:

David Merrill demos Siftables | Video on TED.com

1 opmerking:

  1. Grappig. Ik heb in februari 2009 ongeveer dezelfde blogpost geplaatst. Ik heb er sindsdien eigenlijk niets meer over gelezen. Maar ik kan me tegelijkertijd niet voorstellen dat er geen projecten mee gestart zijn.
    Zie ook: http://witblauw.blogspot.com/2009/02/spelen-met-computerblokjes.html

    BeantwoordenVerwijderen