Welkom!

Welkom!
Mijn naam is Wytze Niezen en dit is mijn blog over ICT en Onderwijs. Ik werk sinds 2006 in het basisonderwijs. In datzelfde jaar ben ik afgestudeerd aan de Ipabo te Alkmaar. Mijn interesse voor ICT en onderwijs is in de jaren op de Pabo ontstaan.
ICT heeft de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Met deze blog probeer ik de ontwikkelingen op ICT gebied voor mijzelf bij te houden. Bloggen werkt rustgevend, het zet mijn gedachten weer op een rij.
Momenteel werk ik in Singapore op de Hollandse School Limited. Een ontzettend insiperende omgeving, ook vanwege de hoeveelheid aan internationale scholen die ik kan bezoeken.

zondag 6 november 2011

Start van de studie

Docent Ontwerper aan de Open Universiteit is de studie waar ik voor ingeschreven ben. Deze opleiding geeft me de kans me op universitair niveau te ontwikkelen zonder te voldoen aan de standaard universitaire eisen als een bachelor of certificaat van een schakelprogramma.


De opleiding bestaat uit 6 modulen uit de master onderwijskunde. Er worden geen ingangseisen gesteld. Wel is het handig als je ervaring in het onderwijs of een verwant gebied hebt. In mijn geval voldoe ik aan die eis. In de eerste module, waar ik momenteel mee bezig ben, wordt een start gemaakt met de wereld van onderwijskunde.

Afsluitende opdracht is een wetenschappelijk artikel over werkplekleren in de breedste zin van het woord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten